08 apr - 14:25 Haaksbergen - aangepast om 14:25

Een Ode aan het Ambacht Vlees snijden is een kunst

De Week van de Slager: 

HAAKSBERGEN – Worsten maken is een traditie. Vleeswaren bereiden is vakmanschap. En dát vakmanschap staat centraal tijdens de Week van de Slager – een week waarin passie, puurheid en ambacht samenkomen. Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve nodigt iedereen uit om de smaak van écht vakmanschap te ontdekken! Bij Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve draait alles om kwaliteit en ambachtelijke bereiding van vleesproducten én dát met vlees van eigen boerderij. Het vlees wordt met zorg geselecteerd en met passie bereid, iets wat je direct proeft. Met een team van goed geschoolde, gedreven en gemotiveerde medewerkers uit de regio, werken we dagelijks aan onze missie. Een goed stuk vlees met een eerlijk verhaal en voor een eerlijke prijs! Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve laat zien waarom écht vakmanschap het verschil maakt. Door het proeven van traditionele en huisgemaakte specialiteiten, zoals ambachtelijke worsten, gehaktballen en beantriham kunt u zelf deze authentieke smaken ervaren! Speciaal voor deze week heeft Ambachtelijk Vleesbedrijf de Hoeve aantrekkelijke acties en kortingen op diverse vleesproducten. Kom gezellig langs in een van onze winkels in Eibergen of Haaksbergen of breng een bezoekje aan een van onze marktwagens, waar klantvriendelijkheid voorop staat. We helpen je graag met een glimlach!

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-RPY4R1NFFS window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-RPY4R1NFFS');